Pedagogisch Medewerker Beach Kids – Scheveningen (36 uur)

Hee, jij! Ben jij net als ons van mening dat biologische voeding gezonder is? Word je enthousiast van het samen met kinderen groenten verbouwen in onze eigen moestuin? Zie jij ook de toegevoegde waarde van het stomen van voeding?

Bij Beach Kids hechten we veel waarde aan gezonde voeding. Alle voeding die bij Beach Kids aan de kinderen wordt gegeven is biologisch en geheel vrij van geraffineerde suikers, toegevoegd zout en andere niet natuurlijke toevoegingen. We bieden geen vlees aan de kinderen, maar enkel vleesvervangers of duurzaam gevangen vis.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ook enthousiast worden van gezond eten en de invloed hiervan op de ontwikkeling van kinderen. Maar er is nog veel meer wat onze kinderopvang zo uniek maakt. Sluit onze visie op kinderopvang bij jou aan? Dan zijn we wellicht een match! We maken graag kennis met jou! Meer info over wat ons uniek maakt lees je hier:

Wat maakt Beach Kids zo’n unieke organisatie?

Op basis van ons eigen pedagogische visie, gebaseerd op de pedagogiek van Reggio Emilia en Emmi Pikler, benaderen wij de kinderen altijd met een open en onderzoekende houding. Met als doel om de kinderen écht te leren kennen en te ontdekken waar hun behoeftes en interesses liggen. Wij staan daarbij dagelijks open voor concrete gebeurtenissen in onze kleinschalige horizontale groepen. Luisteren, in plaats van alleen maar vertellen. Kinderen ontwikkelen zich hierdoor op een manier die bij hen past.

Hoe doen wij dat?

 • Vanuit een locatie aan de voet van de vuurtoren in Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand
 • Met een team van zo’n 15 enthousiaste en betrokken collega’s, die wij graag de ruimte geven voor hun eigen ideeën
 • In horizontale groepen met maximaal 12 kinderen op de babygroep 11 kinderen op de peutergroep (i.p.v. het wettelijke maximum van 16)
 • Vanuit huiselijk ingerichte ruimtes met zachte en warme kleuren en natuurlijke en duurzame materialen
 • Vanuit onze grote en met zorg ingerichte tuin
 • Met biologische bereide voeding en dagelijks een versbereide lunch met minimaal drie verschillende soorten groenten
 • In samenwerking met ons “zusje” Kids and Carrots (met 4 opvang locaties in Den Haag)

Jouw rol

Jij weet makkelijk verbinding te maken met zowel kinderen als hun ouders. Daardoor weet jij een veilige omgeving te creëren, waarin kinderen op avontuur durven te gaan. Jij gaat dat avontuur elke dag met plezier met hen aan en gaat uitdagingen niet uit de weg.
Jouw succes wordt voor een belangrijk deel bepaald door de persoon die je bent. Voor een deel echter ook door de bagage die jij meeneemt qua kennis, ervaring en interesse. Herken jij jezelf in het volgende (mini)profiel:

 • Gekwalificeerd om te werken in de kinderopvang. Twijfel je of jouw diploma voldoet? Doe de diploma-check. Heb jij 75% van een gerelateerde HBO studie doorlopen, dan kun je aan de slag.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Altijd op zoek naar net dat beetje meer en bereidheid om regelmatig een stapje extra zetten
 • Last but not least: plezier in het werken met kinderen!

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris volgens de CAO Kinderopvang schaal 6 minimaal €2.155,- en maximaal €2.935,- gebaseerd op een 36-urige werkweek
 • Een contract voor 12 maanden met de intentie om een langetermijn-relatie met elkaar aan te gaan
 • De mogelijkheid om jouw talenten verder te ontwikkelen binnen de organisatie
 • Trainingen en opleidingen via onze eigen Academie
 • Een 36-urige werkweek (BSO 18-urige werkweek), die wij zo goed mogelijk in balans proberen te brengen met jouw privé-behoeften
 • Een uitdagende en afwisselende baan in een enthousiast team binnen een ambitieuze en groeiende organisatie
 • Reiskostenvergoeding

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het bovenstaande jou aan en sluit het aan bij jouw visie op het mooie vak van Pedagogisch Medewerker? Wij zoeken de volgende nieuwe collega’s voor Beach Kids:

 • Pedagogisch Medewerker Baby-/dreumesgroep (36 uur)
 • Pedagogisch Medewerker BSO (18-36uur)

Wil je meer informatie over Beach Kids of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Bel of app voor een afspraak met Carola Schoonrok – 06 11 46 62 99.

Wil je direct solliciteren? Maak dan eenvoudig gebruik van onderstaand sollicitatieformulier. Wij komen hier dan zo snel mogelijk bij jou op terug!

Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Beach Kids!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Bedankt voor je sollicitatie bij Beach Kids. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging helaas iets fout bij het versturen van jouw sollicitatie. Probeer het later alsjeblieft nog eens.