Werken bij Beach kids is, werken in het hartje van Scheveningen, aan de voet van de vuurtoren en op steenworp afstand van het strand!

Beach Kids is een kleinschalig kinderdagverblijf gelegen aan de voet van de vuurtoren in Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand. Buitenspelen en het strand spelen een belangrijke rol. De frisse buitenlucht is prettig voor de kinderen en ze kunnen er volop bewegen. De baby’s gaan ook zoveel mogelijk naar buiten en kunnen rustig spelen in de aparte babytuin.

In navolging van ons succesvolle kinderdagverblijf voor onze jongsten in omgeving Scheveningen, hebben wij in april 2020 de deuren geopend van onze eerste naschoolse opvang, op een steenworp afstand van zee. Voor kinderen willen wij graag onvergetelijke tijd en kwaliteit opvang na schooltijd aanbieden.

Beach Kids biedt opvang van hoge kwaliteit aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Wij zijn daarom regelmatig op zoek naar medewerkers die ook het beste uit zichzelf willen halen. Die hun eigen kwaliteit kunnen overbrengen op onze kinderen. Pedagogisch medewerkers die professioneel, betrokken en een hart voor kinderen hebben.
Wil jij ook werken in het hartje van Scheveningen? Klik dan hieronder op één van onze openstaande vacatures:

Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch medewerker BSO (18 – 36 uur)

Meer informatie over de vacatures of het werken bij Beach Kids, bel onze recruiter Carola (06-11466299).

Kijk ook eens bij de vacatures van onze partner Kids and Carrots. Ook voor deze vestigingen in Den Haag zijn we op zoek naar collega´s.