Voor onze gave BSO strandlocatie in Den Haag, Scheveningen zoeken wij per direct enthousiaste vrijwilligers (0 – 10 uur per week) voor het halen en brengen van onze kinderen van scholen naar onze locatie. Maar ook met het ondersteunen bij overige activiteiten maak je ons blij!

Wat houdt deze leuke functie in?

Als rond 15.00 de scholen uit zijn, start voor onze pedagogisch medewerkers een logistieke puzzel met het halen/brengen van school naar onze unieke BSO locatie. Om ons te ondersteunen zoeken we een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vind om op de bakfiets te springen en af en toe te helpen bij gezellige activiteiten na schooltijd.

Welke opleiding is vereist?

Het werken met kinderen vind je leuk en ook ben je sociaal, behulpzaam en geduldig. Er is geen specifieke opleiding vereist wel vragen wij je om een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Wat krijg je ervoor terug?

Je betekent echt iets voor een ander, wordt goed begeleid door onze medewerkers en krijg alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast zorgen wij voor een passende vrijwilligersvergoeding.

Ben je gek op buiten zijn, fietsen en kinderen, beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 en vind je het leuk om tussen je studie-/werktijden ons te ondersteunen dan vinden wij het leuk als je contact met ons opneemt.

Wil je meer informatie over Beach Kids of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Bel of app om in contact te komen met onze recruiter Daniëla Almgard 06 29 60 33 40.

Sollicitatieformulier

CV bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File
Motivatiebrief bij voorkeur in PDF-formaat, max. 2 MB
Choose File

Erg leuk dat je gaat solliciteren bij Beach Kids!

Wie weet worden we binnenkort wel collega’s. Mocht dat nu onverhoopt niet het geval zijn, dan bewaren wij jouw gegevens graag om jou mogelijk op een later moment te informeren over een andere kans binnen onze organisatie. OK?

Wil je dit liever niet? Geen probleem! Dan bewaren we je gegevens tot 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure. Lees hier meer over in onze privacyverklaring.

Bedankt voor je sollicitatie bij Beach Kids. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Er ging helaas iets fout bij het versturen van jouw sollicitatie. Probeer het later alsjeblieft nog eens.