Den Haag | 27 uur | Beach kids Scheveningen

Lijkt het je leuk onderdeel te zijn van een enthousiast, gemotiveerd team en ben jij die betrokken, warme pedagogisch medewerker die wij zoeken? Lees dan snel verder! Wij zijn per 1 december op zoek naar:

Pedagogisch medewerker Babygroep

Over de vestiging

Beach Kids Den Haag is een kleinschalig kinderdagverblijf gelegen aan de voet van de vuurtoren in Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand, omringd door de wijken Statenkwartier, Scheveningen & Oud-Scheveningen, Geuzenkwartier en Belgisch Park. Het buiten leven, spelen en strand spelen een belangrijke rol bij Beach Kids. Beach Kids biedt opvang van hoge kwaliteit aan kinderen van 0 tot 12 jaar en onderscheidt zich door een bijzondere pedagogische visie gebaseerd op onder andere de pedagogiek van Reggio Emilia en Emmi Pikler. Het kind staat centraal en krijgt volop ruimte om te groeien, te ontwikkelen en te ontdekken, door de kleine groepen waarmee wij werken. De fysieke en creatieve ontwikkeling hebben bijzondere aandacht bij Beach Kids. Samen met de pedagogisch medewerkers gaan de kinderen dagelijks op ontdekkingsreis. Het gebruik van verschillende duurzame materialen nodigt uit tot creatief denken en uiten van gevoelens en gedachten. Door middel van buiten spelen, dansen, yoga, gym en letterlijk en figuurlijk veel bewegingsruimte voor de kinderen worden de kinderen optimaal gestimuleerd in hun fysieke ontwikkeling. Ook voeding speelt daarbij een belangrijke rol, door uitsluitend met biologische producten te werken, een verse, warme lunch aan te bieden en een beleid vrij van geraffineerde suikers te hanteren, draagt Beach Kids bij aan gezonde kinderen die lekker in hun vel zitten en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Over de functie

De pedagogisch medewerkers van Beach Kids benaderen kinderen met een open, onderzoekende houding. Het doel van deze houding is kinderen écht te leren kennen, te ontdekken waar de behoeftes en interesses van de kinderen liggen. Er wordt gewerkt met een ontwikkelingsplan per groep; er zijn plannen om rond de diverse onderwerpen die de kinderen bezighouden te werken, in dit kader wordt gekozen voor bepaalde materialen, activiteiten of ruimtelijke aanpassingen. Maar het zijn steeds voornemens, de pedagogisch medewerkers van Beach Kids  blijven dagelijks open staan voor concrete gebeurtenissen in de groep, zij luisteren naar de kinderen, in plaats van alleen te vertellen aan kinderen.

Bij Beach Kids werken we bewust met kleine groepen. Dit geeft onze medewerkers de tijd (en rust) om echt de tijd te nemen voor ieder kind in een rustige, veilige en natuurlijk leuke omgeving.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een dienstverband van 36 uur;
 • Salaris volgens cao kinderopvang;
 • Een contract van 12 maanden met uitzicht op verlenging;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Diverse cursussen;
 • Korting op het fitness abonnement;
 • Heel veel leuke nieuwe collega’s die elke dag met een hoop plezier bij ons werken.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een gekwalificeerd diploma om te werken in de Kinderopvang;
 • Je hebt plezier in het werken met kinderen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent altijd op zoek naar net dat beetje meer en je wilt altijd wel een stapje extra zetten.

Enthousiast? Zo kom je in contact

Wil je meer informatie over Beach kids of wil je een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Bel of app voor een afspraak met Michiel Deinema (0615692005).

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je gegeven naar info@beachkids.nl t.a.v. Michiel Deinema