Beach Kids Den Haag is op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker!

Beach Kids is een kleinschalig kinderdagverblijf gelegen aan de voet van de vuurtoren in Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand. Buitenspelen en het strand spelen een belangrijke rol. Beach Kids biedt opvang van hoge kwaliteit aan kinderen van 0 tot 4 jaar en onderscheidt zich door haar pedagogische visie gebaseerd op de pedagogiek van o.a. Reggio Emilia en Emmi Pikler.

Lijkt het je leuk onderdeel te zijn van een enthousiast, gemotiveerd team en ben jij die betrokken, warme pedagogisch medewerker die wij zoeken?

Gezien de grote interesse voor ons kinderdagverblijf zijn wij op zoek naar een professionele, ervaren pedagogisch medewerker met liefde voor het vak. Je belangrijkste taak is het bieden van een emotioneel veilige omgeving waarin kinderen volop uitgedaagd worden tot ontwikkelen. Je begeleid kinderen in verzorging, spel en activiteiten en handelt uit je eigen pedagogische kennis en ervaring en ons pedagogisch beleid.

Wij zijn per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker (36 uur)

Functie eisen:

  • Je bent inzetbaar bij peuters, dreumesen en baby’s
  • Je hebt een MBO 3 of 4 kindgericht diploma of een relevant HBO diploma
  • Je spreekt netjes ABN
  • Je hebt minimaal 2 jaar fulltime (werk)ervaring in het werken met jonge kinderen (0-4 jaar)
  • Je hebt een flexibele en positieve instelling
  • Je bent betrokken bij zowel kinderen als ouders en collega’s
  • Je beschikt over een actieve en kindgerichte houding

Kijk op www.beachkids-denhaag.nl voor meer informatie over Beach Kids Kinderopvang.

Geloof jij dat jij de pedagogisch medewerker bent die wij zoeken? Mail dan je CV, motivatiebrief en een foto naar info@beachkidsdenhaag.nl