Beach Kids is een kleinschalige BSO, gelegen aan de voet van de vuurtoren in Scheveningen. Het buiten leven, samen spelen en het strand spelen een belangrijke rol bij Beach Kids. De fysieke en creatieve ontwikkeling van de kinderen wordt bij ons volop gestimuleerd. Dit kan onder andere in ons kunstatelier of op het talentenpodium waar onze Beach Kids kunnen zingen, dansen en hun eigen toneelstukjes kunnen opvoeren. We bieden onze Beach Kids dagelijks strandactiviteiten en/of workshops aan zoals surf- en suplessen bij Hart Beach. Dagelijks bieden we een verse, warme maaltijd aan met tenminste drie verschillende soorten biologische groenten. We beschikken over een huiselijk kookeiland waar we samen met de kinderen de heerlijkste creaties maken.

Beach Kids biedt opvang van hoge kwaliteit aan kinderen en onderscheidt zich door onze bijzondere pedagogische visie, gebaseerd op onder andere de pedagogiek van Reggio Emilia en Emmi Pikler.

Kom vooral een langs om de sfeer te proeven! Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Rondleiding Formulier BeachKids

  • * verplicht veld