Beach Kids is op zoek naar een enthousiaste BSO Coördinator!

Beach Kids is een kleinschalig kinderdagverblijf gelegen aan de voet van de vuurtoren in Scheveningen, op een steenworp afstand van het strand. Buitenspelen en het strand spelen een belangrijke rol. Beach Kids biedt opvang van hoge kwaliteit aan kinderen van 0 tot 4 jaar.

In navolging van ons succesvolle kinderdagverblijf voor onze jongsten in omgeving Scheveningen, openen we nu de deuren voor de eerste naschoolse opvang, op een steenworp afstand van zee. Voor kinderen willen wij graag onvergetelijke tijd en kwaliteit opvang na schooltijd aanbieden. Samen met de kinderen kijken we waar behoefte aan is. Willen zij bijvoorbeeld een vuurtje maken of aan zee spelen of leren longboarden? Dan gaan we kijken of wat kunnen doen.
We organiseren na schooltijd lesjes in allerlei stoere (water)sporten, maar ook kan je tot rust komen en iets lekkers gaan bakken of fijn knutselen in ons kunst-atelier. Alles is mogelijk mits het natuurlijk veilig gebeurt. Onze opvang heeft een echte Beach-vibe en biedt naschoolse opvang plaatsen voor kinderen van 4 – 12 jaar oud. Al onze extra sport activiteiten aan water vinden onder strikte en landelijk gestelde veiligheidsvoorwaarden plaats in samenwerking met de erkende surfclub(s).

Wat ga je doen?

Als enthousiaste Beach Kids BSO-Coördinator ben jij graag bezig met sportieve activiteiten op en rondom het strand en ben je graag buiten. Je begeleid kinderen op het gebied van lesjes in surfen, kiten, voetballen en longboarden, maar ook op gebied van de natuur en cultuur. Je bedenkt graag uitdagende activiteiten en vindt het prima om met een (elektrische) bakfiets vol met kinderen van de school naar de locatie te rijden en in de schoolvakanties op avontuurlijke uitstapjes te gaan. Zo organiseren we bijvoorbeeld sportieve workshops, maar gaan we ook klimmen, koken of doen we andere toffe activiteiten!
Als coördinator ben je verder verantwoordelijk voor:

 • Het maken van de kindplanning;
 • De roosters van de BSO medewerkers;
 • Het bedenken van nieuwe activiteiten en het maken van een planning hiervoor;

Kortom een uitdagende baan in een inspirerende omgeving.

Functie eisen:

 • Je bent enthousiast, ondernemend en natuurlijk vind je het superleuk om met kinderen te werken!
 • 24-30 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt een sportieve, pedagogische of sociaal maatschappelijke opleiding op MBO niv. 3 of 4 afgerond of een relevant HBO opleiding;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

 

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract met bij goed functioneren, uitzicht op vast dienstverband;
 • Salaris schaal 6-7 CAO kinderopvang, wat neer komt op tussen de €2047 bruto per maand en max €3089 o.b.v. 36 uur;
 • Vrijheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Veel eigen inbreng;
 • Leuke collega’s;

Kijk op www.beachkids-denhaag.nl voor meer informatie over Beach Kids Kinderopvang. Geloof jij dat jij de pedagogisch medewerker bent die wij zoeken? Mail dan je CV, motivatiebrief naar info@beachkidsdenhaag.nl. Wil je eerst nog iets meer weten? Bel dan met Stephanie van der Vooren 06-46270934