Wij starten 2019 enthousiast met de uitbreiding van onze babygroep! Vanaf nu kunnen wij plek bieden aan 12 baby’s. Deze kinderen worden dagelijks opgevangen door 3 medewerkers. Met het uitbreiden van het aantal plekken op de babygroep, hebben wij uiteraard ook onze groepsruimte aangepast.

De babygroep bestaat uit twee ruimtes welke elk tegemoetkomen aan verschillende leeftijden en ontwikkelingsfases. De ene ruimte is ingericht voor de jongste baby’s. Deze ruimte beschikt over diverse hoekjes waar de jongste baby’s fijn en veilig kunnen liggen en ontdekken. De tweede ruimte is ingericht voor de oudere baby’s en beschikt over veel bewegingsruimte met interessant speelmateriaal dat uitnodigt tot tijgeren, rondkruipen, optrekken, staan en lopen. Voor de oudere baby’s zijn diverse klimobjecten aanwezig. Er zijn bijvoorbeeld klim- en klauterkussens en objecten en zelfs een mini-glijbaan aanwezig waarmee ze volop kunnen oefenen.

Wij zijn dus helemaal klaar voor alle baby’s die in 2019 bij ons gaan starten!