Loading...
Groepen BSO 2020-04-08T13:44:55+00:00

Kleinschalige kinderopvang in Scheveningen – Den Haag

Kinderdagverblijf Beach Kids is kleinschalig en bestaat uit kleine groepen. Er is bewust gekozen voor kleine groepen zodat er voldoende aandacht is voor elk kind. Ook hebben de kinderen zo letterlijk en figuurlijk ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen. Bij ons is er veel tijd en ruimte voor het individuele kind, ontwikkelingsgerichte activiteiten en uitstapjes. Iedere groep wordt begeleid door vaste pedagogisch medewerkers.

De ruimtes zijn huiselijk ingericht met zachte, warme kleuren en natuurlijke, duurzame materialen. De ruimtes zijn met zorg en uitdagend ingericht en nodigen uit tot spelen en ontwikkelen. Kinderdagverblijf Beach Kids ziet de ruimten en materialen als belangrijke educatieve en pedagogische invloed op de ontwikkeling van de kinderen.

 

 

 

 

BSO groep

De fysieke en creatieve ontwikkeling van de kinderen op onze BSO wordt volop gestimuleerd. Dit kan onder andere in ons kunstatelier of op het talentenpodium waar de kinderen kunnen zingen, dansen en hun eigen toneelstukjes kunnen opvoeren. Buitenspelen en strand activiteiten spelen een belangrijke rol op onze groepen. We hebben 2 verschillende groepen. De Strandjutters voor kinderen van 4 tot 7 jaar en de Zeesterren voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Vanaf nu ook BSO bij Beachkids

Heeft u het al gehoord? Vanaf nu hebben we ook buitenschoolse opvang bij Beach Kids. Een BSO aan het strand met focus op gezonde voeding, veel naar buiten en creatieve activiteiten. Kom gerust langs voor een rondleiding!