Loading...
BSO 2020-07-15T11:47:52+00:00

Beach Kids is een kleinschalige BSO, gelegen aan de voet van de vuurtoren in Scheveningen. Het buiten leven, samen spelen en het strand spelen een belangrijke rol bij Beach Kids. De fysieke en creatieve ontwikkeling van de kinderen wordt bij ons volop gestimuleerd. Dit kan onder andere in ons kunstatelier of op het talentenpodium waar onze Beach Kids kunnen zingen, dansen en hun eigen toneelstukjes kunnen opvoeren. We bieden onze Beach Kids dagelijks strandactiviteiten en/of workshops aan zoals surf- en suplessen bij Hart Beach. Dagelijks bieden we een verse, warme maaltijd aan met tenminste drie verschillende soorten groenten. We beschikken over een huiselijk kookeiland waar we samen met de kinderen de heerlijkste creaties maken.

Beach Kids biedt opvang van hoge kwaliteit aan kinderen en onderscheidt zich door onze bijzondere pedagogische visie, gebaseerd op onder andere de pedagogiek van Reggio Emilia en Emmi Pikler.

ONZE BELANGRIJKSTE AANDACHTSPUNTEN

Biologische voeding

BIOLOGISCHE VOEDING

Kleinschalige opvang

KLEINE GROEPEN

Activiteiten en uitstapjes

ACTIVITEITEN

Pedagogische visie

HOGE KWALITEIT

MELD U AAN VOOR EEN RONDLEIDING

* verplicht veld

Vanaf nu ook BSO bij Beachkids

Heeft u het al gehoord? Vanaf nu hebben we ook buitenschoolse opvang bij Beach Kids. Een BSO aan het strand met focus op gezonde voeding, veel naar buiten en creatieve activiteiten. Kom gerust langs voor een rondleiding!